Event

Event och allt kring event är det som vi jobbat med längst och har skapat oss en gedigen kunskap kring.

Film under ett event är ett kraftfullt medie som kan användas på många sätt. Vi skapar filmer som kan användas före, under eller efter eventet.

Bygg upp stämningen på eventet med inledande filmer som sätter en ton på hela eventet. Nå ut med information under eventet med informativa och underhållande filmer.

Dokumentera eventet och få antingen en kort sammanfattande film eller se hela presentationer igen i efterhand.

Vi kan webbsända eventet och skapa ett mervärde för tittarna med en egen webb-tv studio med intressanta gäster mm.

För att ge publiken en större upplevelse under eventet så kan vi skapa produktion för storbildsskärmarna med dels fasta kameror men även med rörliga kameror som kan röra sig i lokalen.

Företagsfilm

Vi hjälper er att kommunicera ut ert budskap via det slagkraftiga mediet som film är.

Vi presenterar ert företag, er produkt eller er tjänst på ett snyggt och innovativt sätt. Vi förmedlar ert budskap på bästa möjliga sätt och med en nära dialog med ert företag så jobbar vi kreativt fram en passande filmidé.

Filmer som ni sedan kan använda i era presentationer, på hemsida eller på sociala medier.

Med vår drönare kan vi få till de där bilderna som ger filmen det lilla extra eller i vissa fall är helt omöjliga att få till utan att det filmas från luften.

Upplevelsedesign

Ljud, Ljus och Bild design

För att rama in ett event eller idrottsevenemang så skapar vi en helhetsupplevelse med hjälp av ljud, ljus och bild. Vi har gjort allt från stora idrottsevenemang till mindre events och kan med vår kunskap och våra idéer få fram det bästa möjliga för just ert event, gala eller idrottsevenemang.

Våra kreatörer bygger upp scener och rum i 3D med ljus och bild. Detta kan vara avgörande och är ett stort hjälpmedel för att ge en realistisk bild av hur det kommer bli på plats.

Vi gör även musik och ljudeffekter för att förstärka intrycket ytterligare, detta också ihop med filmer gör att vi skapar en helhetslösning för hur ert nästa event kan se ut. 

Partners

Vi och våra partners gör oss till en ännu kraftfullare leverantör av media.

ewebs är en tjänst för att skapa anmälningssidor inför event mm. Det är också en plattform om man vill visa film före, under eller efter eventet. Man kan även skapa interaktiva lösningar att använda sig av under eventet.

Fotograf Jonas Ljungdahl är vår samarbetspartner när det behövs en fotograf under ert event eller för imageskapande foton hos ert företag.

DPM Productions tillsammans med ProDo gör att ljudet kommer i fokus. Dessutom kan vi via vårt samarbete skapa en inramning på event eller på arenor med ljud, ljus och bild. Bl.a. har vi tillsammans skapat intron för Växjö Lakers och Djurgården.